A klinika

Elhelyezkedés

Az Alak Stúdió Plasztikai Sebészet Budapesten a VI. kerület Városligeti fasor 28. szám alatt egy kétszintes villaépületben található.

A Városliget szomszédságában, a Hősök teréhez közel, elegáns, csendes, a belváros nyüzsgő forgalmától mentes helyen várjuk kedves pácienseinket. A klinika mind autó, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

klinika_kivul1klinika_kivul2

Parkolás

Az autóval érkező pácienseink parkolása a fasor belső szervizútján, a klinika előtt díjtalan.
A klinikával szemben fizető parkoló üzemel, ahol a vizsgálatra érkező pácienseink parkolhatnak.

Díjtalan konzultáció

A díjtalan konzultáció során plasztikai sebészeti vizsgálat, részletes szóbeli és írásbeli tájékoztatás történik. Néhány műtéttípusnál lehetséges a számítógépes modellezés is. A konzultáció alkalmával a műtéti eredményeket bemutató, műtét előtti és utáni képeket tartalmazó fotóalbumok megtekintésére is lehetőség van. Különböző kezelések, injekciós feltöltések elvégzése is lehetséges.

Plasztikai sebészeti rendelő

Elegáns környezet, barátságos hangulat és segítőkész munkatársaink várják Önöket plasztikai sebészeti rendelőnkben. Tekintse meg  képeinket rendelőnkről!

Műtőink

Ambuláns műtéteinkre, kezelésekre a Városligeti fasorban lévő, jól felszerelt, modern műtőnkben kerül sor.

Bent alvást igénylő műtéteinkre a 12. kerület Nógrádi utcai plasztikai sebészeti klinikánkon kerül sor, ahol a legmodernebb eszközökkel felszerelt műtő mellett elegáns, exkluzív szobákkal várjuk pácienseinket.

Bejelentkezés

A konzultációra előzetesen telefonon és e-mailben lehet bejelentkezni.

Tapasztalt asszisztenseink segítenek időpontot egyeztetni és szükség esetén felvilágosítás is adnak. Segítséget nyújtanak műtét után a kötéscseréknél, ellenőrző vizsgálatoknál és utókezeléseknél is.

Együttműködő kollégáink

A műtétek alkalmával a plasztikai sebész munkáját kiemelkedő szakmai felkészültségű, tapasztalt szakasszisztensek, altatóorvosok, altató asszisztensek, műtősnők, műtőasszisztensek, a betegellátás legkomplikáltabb területein is jártas egészségügyi személyzet végzi. Ismerje meg munkatársainkat!